Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στον αέρα το DimitrisKotselis.blogspot.com!

Καλωσορίσατε στη σελίδα του Δημήτρη Κωτσέλη, η οποία έχει στόχο να ομαδοποιήσει ολόκληρη την έως τώρα, αλλά και τη μελλοντική συγγραφική και όχι μόνο δουλειά του υπογράφοντα.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη δουλειά του, παλαιά και νέα άρθρα, ιστορικό κειμένων, βιογραφικό αλλά και κάθε νέο ή προοπτική εργασίας. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμο υλικό στατιστικών στοιχείων καθώς και σύνδεσμοι με ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες πληροφόρησης.

Η εν λόγω σελίδα με την διεύθυνση DimitrisKotselis.blogspot.com εγκαινιάζεται από σήμερα 11 Απριλίου, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την τελική της μορφή καθώς θα γίνουν με την πάροδο των ημερών αρκετά βελτιωτικά βήματα.



Όπως γράφτηκε λοιπόν η σελίδα θα κινηθεί σε τρία σκέλη:
Α) Σε ότι έχει γίνει έως τώρα
Β) Σε ότι γίνεται επί του παρόντος
Γ) Σε ότι θα αφορά τα μελλοντικά σχέδια και πλάνα

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις διαθέσιμες κατηγορίες που βρίσκονται στην αρχική σελίδα, και να βρείτε όποια πληροφορία επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε την επικοινωνία με τον συντάκτη. Αναλυτικά στον τομέα «Επικοινωνία».

Καλή ανάγνωση!

Η χρήση και αναδημοσίευση κάθε άρθρου ή κειμένου επιτρέπεται σε κάθε διαδικτυακό μέσο, με την προϋπόθεση να αναφέρεται η πηγή και το όνομα του συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου