Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ακολουθώντας παντού την Εθνική…


Την χαρά και την τιμή να βρίσκομαι στο πλευρό της Εθνικής σε κάθε της αναμέτρηση εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας, απολαμβάνω ως δημοσιογραφικός συνεργάτης – αρθρογράφος του συλλόγου φίλων Εθνικής Ποδοσφαίρου, «Γαλανόλευκος Φάρος» τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια. Αρχής γενομένης από την Πολωνία στο Euro 2012, έχουν ήδη ακολουθήσει ταξίδια στη Λετονία, τη Σλοβακία και τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ αναμένεται να ταξιδέψω μαζί με τον «Φάρο» και στη Λιθουανία τον ερχόμενο Ιούνιο.


Η εθελοντική αρθρογραφία μου στο site του «Γαλανόλευκου Φάρου» (galanolefkosfaros.gr) ξεκίνησε στα τέλη του 2011, και συνεχίζεται επιτυχώς μέχρι και σήμερα, με στόχο να ενισχύουμε, ο καθένας από την πλευρά του, την προβολή της ομάδας που ενώνει όλους τους Έλληνες. Άλλωστε οι συνεχιζόμενες επιτυχίες των διεθνών μας με το εθνόσημο στρέφουν όλο και περισσότερο κόσμο προς την Εθνική, γεγονός που χαροποιεί όλους εμάς που εργαζόμαστε για το καλό της ομάδας.

Ευχής έργον είναι μέσω της Εθνικής μας ομάδας, που αποτελεί πραγματικό στολίδι για τον ελληνικό αθλητισμό, να πετυχαίνουμε την εξυγίανση κάθε Έλληνα φιλάθλου, και να βάζουμε όλοι με τον αγώνα μας ένα λιθαράκι στην δημιουργία μίας πιο πολιτισμένης ατμόσφαιρας στα ελληνικά γήπεδα και μίας νοοτροπίας που θα αποστρέφεται τον οπαδισμό και θα ανάγει σε πρώτο μέλημα την ένωση των λαών μέσω του αθλητισμού. Και ήδη έχουμε κάνει αρκετά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου