Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήρια επιστολή στην Εθνική Νέων


Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή που απέστειλα ως εκπρόσωπος του Γαλανόλευκου Φάρου στην Εθνική ομάδα Νέων Ποδοσφαίρου μετά την κατάληψη της 2η θέσης στην Ευρώπη στο Euro U-19 της Εσθονίας. Το κείμενο στάλθηκε στην ΕΠΟ και δημοσιεύτηκε στο site του Γαλανόλευκου Φάρου. 


«Είστε το μέλλον της Εθνικής!

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθήσαμε όλη την πορεία σας από την αρχή των προκριματικών του Euro U-19, μέχρι και τον τελικό κόντρα στην Ισπανία. Αναμφισβήτητα μας γεμίσατε όλους υπερηφάνεια και ελπίδα πως έχετε όλα τα εχέγγυα να αποτελέσετε το αύριο της Εθνικής αντρών, στην προσπάθειά της για νέες επιτυχίες. Ως Γαλανόλευκος Φάρος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας Νέων και το προπονητικό τιμ, για τις σπουδαίες εμφανίσεις στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Εσθονίας και ανυπομονούμε να σας δούμε εκ νέου στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 της Τουρκίας το 2013.

Η ήττα στον τελικό από την Ισπανία δεν χρειάζεται να σας απογοητεύσει καθώς αποδείξατε πανάξια σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πως το μέλλον σας ανήκει δικαιωματικά. Να μείνετε πάντοτε προσηλωμένοι στο στόχο, να δουλέψετε σκληρά και μέσα από τις ομάδες σας να διεκδικήσετε όσες ευκαιρίες σας δοθούν, και έπειτα μοιάζει μαθηματικά βέβαιο ότι θα ανταμειφθείτε. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων μπορεί μόλις να τελείωσε, αλλά εσείς τώρα αρχίζετε! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και στο μέλλον, και μακάρι να έρθει σύντομα η στιγμή που θα χειροκροτήσουμε πολλούς από εσάς στα παιχνίδια της Εθνικής αντρών σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Μπράβο σας λοιπόν και πάλι!»

Δημήτρης Κωτσέλης,                                         
Υπεύθυνος Τύπου Γαλανόλευκου Φάρου            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου